PerSe

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Luis Guttierez, Parkers Weltklasseverkoster und meiner Meinung nach bester Verkoster spanischer und argentinischer Weine überhaupt, beschrieb das im Hochland der Anden, genauer im Uco Valley (Region Mendoza) auf 1200 m ü. M gelegene, winzige Weingut (unter 10 Tausend Flaschen Gesamtproduktion) PerSe, das eher ein Projekt und eine Herzensangelegenheit zweier erfolgreicher Top-Winzer ist, mit diesen Worten: «One of the most exciting moments of my review of Argentina wines is tasting the wines from Per Se, the personal project of David Bonomi (Norton) and Edgardo "Edy" del Popolo (Dominio del Plata). I’ve been following these wines since the very beginning and have seen them develop and grow to become some of the best wines produced in the country… And I have a feeling that the best is yet to come, which we will see when the vineyard planted by the Gualtallary Monasterio del Cristo Orante comes into full production, as I believe they have found a really world-class place there. Keep your eyes peeled for news or availability of the wines from this top name in Argentina. Unfortunately, the wines are not yet imported into the US, and quantities remain so painfully tiny that the wines are practically unobtainable …» Uralte, wurzelechte Malbec-Reben und ein Teil Cabernet Franc dazu. Überwiegend Kalkstein- und Kreideböden.